provincie | noord brabant

Bospark &apost Wolfsven

Samen genieten midden in de natuur Op de grens van de indrukwekkendste Strabrechtse heide ligt Bospark 't Wolfsven. Dit ruim opgezette familiepark biedt vrijstaande vakantieverblijven die omgeven zijn door prachtige natuur.

vanaf EUR: 16.00

De Katjeskelder

Het beste van Brabant Met je gezin, vrienden of met de hele straat … Vakantiepark De Katjeskelder is gegarandeerd genieten voor jong en oud! De ruime ligging - midden in het bos - zorgt naar wens voor rust en ruimte, maar er is ook van alles te doen.

vanaf EUR: 27.00

Roompot Park De Peel

Ultieme vakantiebestemming in het bos Word jij blij van lekker veel wandelen en fietsen in de natuur? Dan is een vakantie op Roompot Park De Peel een uitstekend idee! Dit autovrije park ligt in een bosrijke omgeving waar je uren kunt ronddwalen.

vanaf EUR: 159.00

Bungalowpark Herperduin

Familiepark midden in de natuur Het ruim opgezette Bungalowpark Herperduin, vlak bij de dorpen Herpen en Schaijk, is een waar familiepark.

vanaf EUR: 209.00

Vakantiepark Schaijk

Genieten van een stijlvolle vakantie midden in de bossen Met een indoor speelbos, fiets- en e-bike verhuur en funbowling-baan is er een hoop te beleven op het stijlvolle Vakantiepark Schaijk.

vanaf EUR: 278.00

Bergvliet Villa&aposs

Kom tot rust in de Brabantse bossen Op een landgoed in de schitterende Oosterhoutse bossen vind je vakantiepark Bergvliet Villa&aposs. De luxe villa&aposs op het vakantiepark zijn duurzaam gebouwd.

vanaf EUR: 460.00

De Brabantse Hei

Vakantie op een echte koeienboerderij Ervaar het ultieme buitenleven op het platteland van De Brabantse Kempen. Je verblijft op de boerderij De Brabantse Hei van Johnny en Inge.

vanaf EUR: 494.00

Mariahout in de Hei

Logeren op een alpaca boerderij Ervaar het ultieme buitenleven op het platteland van Noord-Brabant. Je verblijft op de boerderij Mariahout in de Hei bij Jos en Lilian. Zij hebben een alpaca boerderij.

vanaf EUR: 494.00


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties